"Сімейне спонсорство"

Обговорення іміграції в Канаду

"Сімейне спонсорство"

Повідомлення Merion@ » Суб січня 26, 2008 5:35 pm

Вийшла заміж за канадця.Вже розписалися.Хто що знає про цей вид іміграції?Які документи потрібні тому кого спонсорують і загалом? Як довго триває цей процес? Може хтось проходив цю процедуру? Як краще це зробити, щоб уникнути проблем? Буду дуже вдячна за допомогу :smile:
Merion@
Незнайомець
Незнайомець

Повідомлення: 3

Повідомлення TRemiX » Нед січня 27, 2008 9:38 pm

Менша кількість іммігрантів до Канади іммігрують як спонсоровані члени сім’ї, а саме, як партнери (дружина або чоловік, партнер по цивільному шлюбу, однієї або протилежної статі), діти на утриманні батьків (біологічні або усиновлені), або батьки тієї людини, яка вже є громадянином, або постійним резидентом Канади. Якщо у спонсора не залишилось в живих ані дружини, ані інших родичів у Канаді (так у випадку із вдовою або вдівцем без дітей), він або вона мають можливість спонсорувати більш далеких родичів.

Для того щоб стати спонсором, заявнику необхідно мати мінімальний щорічний прибуток, виключаючи борги, і т. і. Ця сума залежить від кількості людей у сім’ї, тобто, на 2 особи (включаючи спонсора) - $25,867, на 3 особи - $31,801, на 4 особи - $38,610, і т. д. Така вимога не діє, якщо спонсорованою людиною є партнер (дружина, і т. д.) або дитина на утриманні батьків.

У провінції Квебек формула, за якою визначають необхідний річний прибуток спонсора, відрізняється від формули, яка діє у федеральній програмі. Формулу провінції Квебек було виведено з огляду на кількість членів сім'ї спонсора, а також на вік і кількість спонсорованих осіб. Для більш детальної інформації звертайтесь на

http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/guides/5196E10.asp
TRemiX
Заслужений Громадянин
Заслужений Громадянин

Повідомлення: 992

Повідомлення Varjat » Нед березня 16, 2008 5:50 pm

Підкажіть будь ласка,я хочу в літку поїхати до родичів в Канаду,десь на місяць, де можна проконсультуватись на рахунок необхідних документів,можливо Ви володієте якоюсь корисною інфою, порадьте, буду дуже вдячний!!!!
Слава Україні!!!
Varjat
Незнайомець
Незнайомець

Повідомлення: 12

Повідомлення TRemiX » Пон березня 17, 2008 4:09 am

я думаю Вам буде потрібна Гостьова Віза.

ОТРИМАННЯ ГОСТЬОВОЇ ВІЗИ
Якщо Ви маєте бажання побачити Канаду до переїзду на постійне місце проживання, ознайомитися з життям та соцзабезпеченням людей в Канаді або відвідати своїх родичів та друзів, Вам необхідно отримати гостьову візу. Для цього Вам в першу чергу необхідно офіційне запрошення від громадянина Канади. Гостьова віза надає Вам можливість відвідувати курси англійської чи французької мови протягом трьох місяців.

Ця віза не дає права на інший вид навчання або влаштування на роботу. Вона також не забезпечує безкоштовне медичне обслуговування. Ви повинні придбати приватну тимчасову страхівку на час перебування в Канаді.

Звертайтесь до юристів нашої фірми і вони допоможуть Вам отримати запрошення до Канади.
TRemiX
Заслужений Громадянин
Заслужений Громадянин

Повідомлення Varjat » Пон березня 17, 2008 4:50 pm

дякую! так мені готують запрошення,вислати, мене цікавить де можна отримати консультацію по оформленні документів, та проходженю співбесіди.ящо можна якісь контакти!
Слава Україні!!!
Varjat
Незнайомець
Незнайомець

Повідомлення: 12

Повідомлення TRemiX » Пон березня 17, 2008 8:48 pm

Я думаю тут, в посольстві

адреса: вул. Ярославів Вал, 31, Імміграційний відділ, Посольство Канади, Київ-01901, Україна тел. :(380)44 590-3100, факс:(380)44 590-3187, e-mail: kyiv-im-enquiry@international.gc.ca
TRemiX
Заслужений Громадянин
Заслужений Громадянин

Повідомлення Merion@ » Сер березня 19, 2008 10:00 pm

Дуже важко отримати візу до Канади. Я пробувала також відкрити гостьову візу, так мені не відкрили. Хоч всі документи були впорядку. І взагалі з багатьма людьми спілкувалася, які теж отримували візу, то казали що нереально. Одна жінка казала, що вже п’ятий раз відкриває візу. Незнаю чи їй відкрили. Але надіюсь вам пощастить !!!! :lol: Удачі!!!
Merion@
Незнайомець
Незнайомець

Повідомлення: 3

Повідомлення Katsumma » Чет березня 20, 2008 1:57 pm

А здавалось би легко...
Katsumma
Gammal Japansk Kille
Gammal Japansk Kille

Повідомлення: 334

Повернутись в Іміграція в Канаду

Хто зараз онлайн